Sök
Däcksökning Sök återförsäljare

Nyheter

All Japan BMX Championships

7 oktober 2024

Toyo Tires kommer att vara huvudsponsor av den 41:a  All Japan Cycling Championships BMX Racing, som äger rum i Oizumi Ryokuchi (Kita-ku, Sakai City, län Osaka) på lördagen den 12 och söndagen den 13 oktober.

BMX-tävlingar är uppdelade i två kategorier: "loppet", där deltagare tävlar om slutplacering i ett kuperat lopp, och "freestyle" där deltagare utför tricks inom en begränsad tid och tävlar i originalitet och svårighet. Loppet har varit ett officiellt evenemang sedan de olympiska spelen i Peking 2008, och freestyle sedan de olympiska spelen i Tokyo 2021. Båda BMX-evenemang höllls på de olympiska spelen i Paris i år och drog åt sig uppmärksamhet som en del av extremsportens värld.

Denna turnering är den högsta nivås turnering i Japan och tjänas som en kvalifikationsturnering för världsmästerskapet. BMX-atleter från hela landet kommer att tävla om den japanska mästartiteln.

För att stödja BMX-atleterna som utmanar världen började Toyo Tires sponsra turneringen året 2018 och har varit huvudsponsor sedan 2019. Dessutom ska tre medlemmar i teamet GAN TRIGGER, Japans första professionella BMX-team som sponsras av vårt företag, Yoshimura Ikkan, Shimada Ryo och Nishimura Neneka, delta i denna turnering.

Precis som förra året kommer det att finnas ett BMX-upplevelseområde på plats, som låter de som aldrig har provat på BMX tidigare att uppleva hur kul och spännande denna sport är.

Genom att sponsra denna turnering, stöttar vi elitatleter på världsscenen för att bidra till att vidareutveckla BMX-sporten.

För mer information, besök turneringens webbplats på bmx-nationalchampionships (endast på japanska)

 

 

Senaste nytt